سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دوره های جامع ورود به بازارکار

نظر

توی این مقاله میخوایم شما رو با کارهایی آشنا کنیم که اگه انجام ندید کسب و کار و سایتتون به شکست می خوره و باید کرکره شرکت رو پایین بکشید . همه ما دوست داریم کسب و کارهایی که داریم به موفقیت برسونیم و بزرگ شدنشو ببینیم یا حتی ایده ای تو ذهن داریم که میخوایم تو چند سال آینده به اجرا دربیاریم اما باید راه های دیده شدن و موفقیت کسب و کارمون رو بدونیم و بعضی کارها رو انجام ندیم تا موقیتمون زودتر شکل بگیره 

الان میخوایم تک تک این کارهارو باهم توضیح بدیم و ببینیم چجوری میتونیم از شکست کسب و کار خودمون جلوگیری کنیم    :

1- وبسایت مناسب  و زیبا 

بدون شک اولین و مهم ترین کار برای شروع هر استارتاپ و یا کسب و کاری داشتن یک سایت کارامد و زیبا برای معرفی محصولات و شرکت خودتان است. وبسایتی که بتواند کاربر را به مشتری تبدیل کند . پس منظور ما در این قسمت یک وبسایت که با قالب های نصبی رایگان ساخته شده یا سایتی که بدون هیچگونه تفکر و آنالیزی طراحی شده نیست . وبسایت شما باید کسب و کار شما را معرفی کند پس بی محابا نسازید و حتما با افزاد متخصص مشورت بکنید . اما یک مساله مهم تر در جای مناسب قرار گرفتن همه چیز در سایت شماست که بیشتر با مورد 2 سر و کار دارید اما این هم موردی است که نباید فراموش کنید. و اما در آخر اعتماد سازی کاربران در قسمت های مختلف سایت با مواردی مثل : نماد اعتماد الکترونیک ، درگاه معتبر پرداختی ، پرداخت درب منزل و … تا کاربران راحت تر بتوانند به شما اعتماد کرده و به نشتری تبدیل شوند . پس همین الان دست به کار شید و مشکلات سایت خودتون رو بررسی کنید یااگر سایتی ندارید از الان روی کاغذ قسمتهای مختلف سایتتون رو بیارید.

 

 

2- طراحی تجربه کاربری و رابط کاربری (Ux/UI)

نمیدونستم و هنوز نمیدونم این رو 1 بذارم یا 2 !! ولی حالا دوم میگمش . شاید برای خیلیاتون این دوعبارت گنگ باشه تجربه کاربری چیه ؟؟ اونیکی چیست؟!! میخوام خلاصه بگم و جوری که حداقل درکی داشته باشیم چون خودمم هنوز درک کاملی پیدا نکردم !! 

طراحی تجربه کاربری به قسمتهای در رابطه با تجربه کاربر در سایت شما کار داره . آیا کاربری که وارد سایتتون شده یا میشه یا خواهد شد تحربه خوبی از سایتتون کسب میکنه ؟ یا قراره بره دیگه برنگرده؟! 

و طراحی رابط کاربری اینجوریه که همه چیز سرجای خودش باشه نه مثل الا ماشالله 80 درصد سایت های ایرانی برای پیدا کردن یک دکمه دانلود یا خرید کل صفحه رو زیر و رو کنی و در آخر یه گوشه کوچولو پیداش کنی ! 

پس اگه سایت شما از این نظرات آنالیز نشه و روش فکر و تصمیم گیری انجام نشه مطمئن باشین کاربر هایی که میان یا به مشتری تبدیل نمیشن یا اصن دیگه برنمیگردن ! پس اگه کسب و کارتون بزرگه و یا خیلی براتون اهمیت داره و نمیخواید دچار شکست در کارتون شید به این دو مساله باید توجه ویژه ای داشته باشید .

 

3- سئو و بهینه سازی سایت 

اما اینا همه یه طرف این یه طرف چرا؟ چون که اگه سئو نباشه هیشکی نمیبینتتون و باید متحمل خرج های بسیار بالا برای تبلیغات برای دیده شدن بشید.

برای کسایی که با این کلمه آشناییت ندارن بگم که سئو یا بهینه سازی سایت به معنی بالا بردن سایت در نتایج گوگل است . خب مشخصا نتیجه همچین کاری دیده شدن بیشتر توسط کاربران و در نتیجه فروش بیشتر برای سایت خودمونه . به مجموعه قواعد و قوانینی که توی سایت(سئو داخلی) و خارج از سایتمون(سئو خارجی) انجام میدیم تا گوگل مارو  توی نتایجش بالاتر نشون بده سئو میگیم. سئو یک راه کم خرج برای رسیدن به موفقیت در کار خود است. می توان با سرمایه پایین سایت خود را در صدر نتایج گوگل آورد . پس یک راه صد در صد عالی برای استارتاپ هایی است که نمی خواهند خرج زیادی برای تبلیغات خود انجام دهند تا سریع تر فروش خود را آغاز کنند. در صورت نداشتن سئو مناسب برای سایت خود کسب و کار شما با شکست مواجه خواهد شد و یا باید هزینه های بسیار سنگینی را برای تبلیغات ، و شناساندن خود به کاربران و… متقبل شوید . پس اگر سایتتون رو سئو نکردید سریعتر دست به کار شید تا رقیباتون از شما جلو نزدن.

 

 

هر کدوم از این 3 مرحله راه حل هایی داره که به همراه دو راه حل بعدی درقسمت بعد میخوام بررسیش کنم .